Nieuwe website gelanceerd!

Welkom op de nieuwe website van de vereniging! Wellicht was het even schrikken toen je de website bezocht, alles ziet er heel anders uit! In de zomer 2017 hebben wij besloten een nieuwe website te willen lanceren voor de vereniging, gezien de vorige verouderd was. Het doel was om een moderne, frisse en gebruiksvriendelijke website te lanceren waarmee wij de komende jaren vooruit kunnen. Met dat doel in ons achterhoofd zijn wij in augustus begonnen met bouwen aan de website. Het eindresultaat ligt voor jullie en wij zijn hier dan ook trots op. Uiteindelijk is gekozen voor een duidelijke, overzichtelijke hoofdpagina met de belangrijkste informatie die in een oogopslag weergeeft waar wij voor staan en wat mogelijk is. Daarnaast is de website makkelijk te lezen op zowel computer, tablet en mobiel. Veel leesplezier!

Door al het bloed, zweet en tranen zijn er wellicht wat (taal)foutjes ingeslopen. Mocht je nog (taal)fouten in de website tegenkomen, stuur gerust een mailtje of spreek een bestuurslid aan tijdens de herhalingslessen. Alvast bedankt!